Hvordan lærer vi?

Å lære og tilegne seg kunnskap kan gjøres på mange måter, men som student er det viktig å være tidseffektiv og ta i bruk gode metoder for å lykkes. I videoen under tar vi for oss 6 metoder vi sverger til.

2 kommentarer til “Hvordan lærer vi?”

  1. Hei Sofie! Dette var veldig gøy, du byr på deg selv, og du virker trygg og bestemt. Jeg liker måten du/dere har redigert videoen på, med enkle tegninger og støttetekst. Interessant poeng om podcaster. Gleder meg til å følge med videre! Dere introduserte ikke dere selv på toppen av filmen, så når Lars Andreas kommer inn så er det veldig overraskende for meg som ser på. Tenk at videoen kan finnes av hvem som helst. Det kunne dere enkelt fikset med en felles introduksjon og kort tekst i begynnelsen. Du også, Lars Andreas, gjør en meget god figur. Gratulerer med gjennomføringen! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *